Hydraulisch Vorkenbord

Een hydraulisch verstelbaar vorkenbord met beschermplaat voor een Volvo L90, volledig op maat ontworpen en geproduceerd voor een klant in Frankrijk.

Pin Type vorken van 5 meter

Deze Heftruckvorken met geïntegreerde Pin Type ophanging zijn speciaal ontwikkeld om zeer lange ladingen veilig te kunnen transporteren.

Maritieme Heftruckvorken

Speciaal ontwikkelde heftruckvorken voor de maritieme industrie. Deze vorken worden gebruikt om snel boten te verplaatsen op de werf.

Langgoed drager

Een langgoed drager kan snel gemonteerd worden om tijdelijk de werkbreedte van de heftruck te vergroten.

Verlengvorken 4 meter

Gelaste (heavy duty) verlengvorken van 4 meter, speciaal gemaakt om zeer lange en zware ladingen te transporteren.

Hoogoven Vorken

Deze vorken zijn gemaakt voor een speciale hefconstructie bij de hoogovens, de vorken worden door middel van deze unieke ophanging in een kraan gehaakt om vervolgens grote bakken met vloeibaar metaal te kunnen transporteren.

Speciale Pintype vorken

Speciale Pintype vorken die gemaakt zijn om de minimale en maximale werkbreedte te vergroten, zodoende hoeft de beperkte vorkversteller niet vervangen te worden.

Dubbele Pintype vorken

Speciale Pintype vorken voor een vorkversteller met dubbele assen.

Afstandvorken

Speciale vorken met (vaste) afstandhouders, de afstandhouders zijn gemonteerd om precies afgemeten ladingen op hun plek te houden tijdens transport.

Plaatvorken

Deze (plaat)vorken worden gebruikt om zeer dunne platen op te pakken, de vorken zijn 500mm breed en 25mm dik, speciaal bedoeld om in de kleine tussenruimte van de platen te komen, en te voorkomen dat deze platen doorbuigen.

Gigant Vorken

Deze enorme vorken van het formaat 400 x 150 x 2800 mm hebben een capaciteit van 89000 kilogram op een lastzwaartepunt van 1000 mm!

Tapijtdoorn 6 meter

Deze tapijtdoorn van 6 meter is gemaakt om lange pijpleidingen uit containers te tillen, om te voorkomen dat de pijpleidingen beschadigen is er een kunststof kop gemonteerd.

Speciale Pintype vorken

Speciale Pintype vorken met een verbrede ophanging, brons gelagerde bovenbussen, cilinderogen en boutplaten. De ophanging is verbreed om de stabiliteit van de vorken te vergroten.

Vork met hoogte verstelling

Beide vorken zijn totaal verschillend van elkaar, de ene vork heeft een hoogte verstelling met SVGV vergelijkbare ophanging, en de andere vork heeft een geïntegreerde Pintype ophanging aan de bovenzijde en een Terminal West ophanging aan de onderzijde. *Deze vorken worden samen op 1 truck gemonteerd.